Tuesday, June 16, 2009

Dinsdag Spindag

Op dinsdag komen mijn trouwe werksters ons huis schoonmaken.

Gerard lacht me altijd uit, want maandagavond ruim ik alles op voordat de werksters komen. Hij vindt het maar raar dat ik dan zorg dat alle vaat en was opgeruimd is, dat het bed schoon en rechtgetrokken is, en dat alle stoelen en kussentjes goed liggen. Maar ik redeneer dat het dan makkelijker schoon te maken is. Ach, de eeuwige discussie tussen Mars en Venus....

Het is altijd heerlijk thuiskomen op dinsdagavond, als alles glimt en blinkt.

Maar er is 1 nadeel. Elke dinsdagavond (en soms op woensdag) zit er een spin op het plafond. Vorige week waren er twee spinnen. Vandaag zaten er drie. Moet ik dus de stofzuiger pakken, terwijl alles net gezogen is.

Ik vraag me af of de werksters elke keer een paar spinnen loslaten? Misschien is het tijd voor een salarisverhoging.

1 comment:

Unknown said...

die beestjes zaten eerst onschuldig te wezen in een hoopje stof, tot de werkster kwam en ze ineens homeless werden... dus iets minder schoonmaken, minder last van spinnen en ja, ik heb partij van de dieren gestemd..
liefs Caroline