Wednesday, December 05, 2007

Catching Up

Foei, Elies, je moet weer hoog nodig eens je blog bijwerken!
Ik weet het, ik weet het, ik loop weer een maandje achter. Maar we hebben de afgelopen weekenden ook weer zoveel beleefd, dat er gewoon geen tijd was voor een rustig avondje achter de laptop.

Vertel, Elies, waar ben je dan zo druk mee geweest?
Nou, allereerst waren Gerard's oudste zus, Ina, en haar zoon RJ met diens vriendin Lily op bezoek. En die "moesten" we natuurlijk weer heel San Francisco laten zien, een Shopping Mall doorsleuren, uit laten waaien aan de Pacific Coast, en uitverkoopjes laten kopen bij de Gilroy Outlet Stores. OK, dat waren al twee hele weekenden! En tussendoor hebben onze gasten ook nog eens even een roadtrip gemaakt langs bijna alle National Parks hier in de South West.

Nou, Elies, dat waren nog maar twee weekenden, hoor....

But wait, there's more! Een week nadat we onze gasten weer hadden uitgewuifd op SFO, kwam Gert-Jan aan, een studievriend van Gerard. Hij bezocht de Oracle Week in San Francisco en collega's in Milpitas, en kwam daarna bij ons een weekje vakantie vieren. We zijn samen met hem naar het De Young Museum in San Francisco gegaan, waar we alledrie nog niet geweest waren. Dit museum herbergt nogal uiteenlopende collecties, van fotografie tot textiel, van houten maskers uit Nieuw-Guinea tot Afrikaanse kunst, en Amerikaanse moderne kunst. Het bleek in een fantastisch leuk gebouw te zitten, waarvan ik vooral de binnentuinen erg mooi vond.Nog meer beleefd, Elies?
O ja, hoor! De twee afgelopen weekenden ben ik bij mijn broer Arjan in zijn voortuin bezig geweest. We hebben twee bomen gekocht, die laten bezorgen, en geplant. We hebben gras afgestoken, diepe gaten gegraven, sprinklers kapotgemaakt en gerepareerd, heggetjes geplant, en een struik verplaatst. En bijna vier-jarige Karina heeft goed meegeholpen!

No comments: