Monday, June 30, 2008

Trouwfeest Part 2

Het feest kon beginnen! Harry en Ingrid waren nu officieel getrouwd, en het was hoog tijd om dat te vieren. In plaats van de traditionele partyboerderij had het bruidspaar gekozen voor een grote tent, achter in het weiland bij Ingrids ouders thuis.Het thema van het feest was "Hollywood". Vanuit de VS hadden we wat leuke attributen meegenomen om de tent mee aan te kleden: straatnaambordjes "Sunset Blvd", "Rodeo Drive" en uiteraard "Hollywood Blvd", filmklap-hekjes, en sterren van de Walk of Fame.

We verwelkomden het kersverse stel in de feesttent met een paar pakken Uncle Ben's.
De gasten werden verwelkomd door de chauffeur, die de stretched limo had verruild voor een Segway, een gyroscopisch tweewielertje.Na het feliciteren van het bruidspaar nam iedereen plaats aan de tafels voor koffie-met-cake.
Pieter van Coolen Catering, Harry's buurman op het bedrijvenpark in Nijverdal, had een geweldig warm en koud buffet klaargemaakt.

Een vriendin van Ingrid hield een grappig toespraakje, en ondergetekende zong een lied ('t eerste couplet was een beetje vals door de zenuwen, maar dat trok gelukkig weer bij).
De avondgasten kwamen inmiddels ook binnen. Iedereen kreeg een glas met champagne voor het uitbrengen van een toost. En achter de coulissen werden geheime videowensen opgenomen voor het bruidspaar, waar de klaphekjes ook nog goed te pas kwamen!
Maar wat gebeurde er toch achter het zwarte gordijn? Ineens gingen de lichten uit en klonk er muziek van Ennio Morricone. Het doek viel, en daar stond een geheel in het zwart geklede cowboy-met-hoed, met in zijn armen zijn cow-bruid. Naast hem stond, in een gespetter van vuurpijlen, een bruidstaart van vier verdiepingen. Met een zwier zette de cowboy het geschaakte meisje op de grond en trok zijn halsdoek af. Het was (surprise!) Harry, die de taart zelf gemaakt had.
En daarna konden we allemaal lekker dansen, met op de achtergrond de foto's van een onvergetelijke dag.

Rest me nog een heel groot compliment te geven aan Carla, een geweldige ceremoniemeester! Bedankt voor een vlekkeloos verlopen dag!


No comments: