Wednesday, August 13, 2008

Gilroy

Mijn zus en haar familie logeerden de eerste paar dagen bij mijn broer in de East Bay, maar dat is zo dichtbij dat we ook met zijn allen op stap konden gaan. Speciaal voor de kids gingen we op maandag naar Gilroy Gardens, een soort attractiepark voor de kleintjes. Geen enge achtbanen, maar draaimolens, treintjes, en waterplezier.

Als eerste gingen we in de autootjes. De kinderen konden zelf een beetje sturen, maar gelukkig zat de auto op een rails dus je kon nooit echt verdwalen. Want de stuurkunsten van een driejarige zijn nog niet zo heel goed...Het paarse reuzenrad was vooral favoriet bij de meisjes.

De "luchtballonnen" waren ook leuk voor de volwassenen want die gingen tenminste nog een beetje hard.Daarna een tochtje op het meer in een zwaan of eend.Het was intussen bloedje heet geworden, dus tijd voor een afkoeldouche bij de kikkers. Daan moest na een half uur van zijn kikker worden losgerukt, zo leuk vond hij het.Gelukkig was er nog meer water vertier. Emma, een lief klein blond meisje, ontpopte zich als een verbeten strijdster bij het waterkanon.En daarna lekker een glaasje prik bij mamma en pappa.Na afloop van een lange, leuke dag, kregen de kinderen een Dora of een Spiderman ijsje. Daar bleken ze een hele vreemde kleur tong van te krijgen.... gelukkig niet blijvend.


No comments: