Monday, January 11, 2010

Relman Holiday Party

De vrijdag voordat we naar Nederland vertrokken hadden we nog een Holiday Party van mijn werk, bij ons thuis.

Het feestje begon met een Potluck dinner, waarbij iedereen wat lekkers had meegenomen.

We hadden voor onze baas, David Relman, een soort zegel gemaakt, een afbeelding van het menselijk lichaam, bacterien en een latijnse spreuk: "Ad Scientiam Microbiotae Humanae". Die werd plechtig onthuld.
Daarna deden we een White Elephant Gift Exchange. Dat gaat als volgt: iedereen neemt een waardeloos of gek cadeautje mee ter waarde van maximaal $10. De cadeautjes worden op een hoop gelegd en iedereen trekt een nummer. Nummer 1 mag een pakje van de stapel kiezen en uitpakken. Nummer twee mag kiezen: of een nieuw pakje uitzoeken, of het cadeautje van nummer 1 stelen. Nummer drie mag weer van 1 of 2 stelen, of een nieuw cadeautje pakken. Etc.

Dat was natuurlijk lachen geblazen. Er waren leuke cadeautjes (set martini glazen) en hele waardeloze (een groene badstoffen WC bril hoes), dus er werd flink gestolen en gelachen.

Aan het eind van de avond, toen de gezinnen met kinderen al weer naar huis waren, hebben we met de overgebleven "harde kern" nog een lekker potje ge-Rockband. Rock on!No comments: