Sunday, April 02, 2006

April Fool's Day

Ik kon gisteren (1 april) maar weinig grappen op het net vinden. En 1 april is hier net als in Nederland een dag van practical jokes. Ik was alweer blij dat het geen werkdag was, want bij ons houden ze ook wel van een geintje.

De Britten hadden wel leuke grappen met de pinguins in de Theems enzo. Maar ik kon niets vinden bij CNN, Fox News, of ABC.

Na een tijdje vond ik dan toch een leuke grap bij Google. Op de Google homepage stond een aankondiging: "NEW! Google Romance! Finding Love is just another search problem." Als je daarop klikte kwam je op allerlei pagina's met uitleg over hoe je je profiel kon opladen, maar dat je ook meerdere profielen kon opsturen om je kansen op succes te verhogen. Erg grappig. De mededeling was een dag later uiteraard weer verdwenen, maar hopelijk blijkt de volgende link naar Google Romance nog een poosje bestaan. Neem en kijkje en Take the Tour.


Ik heb zaterdag (1 april) gelijk de link doorgestuurd naar een collega die heftig aan het internet-dating geslagen is na het verbreken van zijn vorige relatie. Hij stuurde me vanochtend een berichtje terug dat hij het erg op prijs had gesteld dat ik aan hem had gedacht. Mmmm, hij zou er toch niet ingetrapt zijn?

No comments: