Sunday, July 23, 2006

Heet

Moeder wat is het heet.

OK, we wonen in California, dus wat zit ik toch te klagen, maar het is deze zomer wel heel extreem. We hebben temperaturen in de triple digits (dus boven 100 graden Fahrenheit = 38 graden Celcius). Zo warm wordt het hier bijna nooit in Noord Californie. En meestal koelt het hier 's avonds lekker af maar ook dat zit er deze week niet in. Vanochtend om 7 uur was het nog 25 graden, en toen moest de dag nog beginnen! Nu is het zondagmiddag en ik zit hier te puffen in een kamer waar het 35 graden is. Buiten is het 39 (in de schaduw).....

De katten hebben het ook moeilijk in hun bontjasjes. Ze zijn heel stil en liggen uitgeteld op de vloer. Ik maak ze af en toe nat met een washandje om ze wat af te koelen, maar ze vinden dat natte lapje maar niks.

Ik ga denk ik zo nog even naar mijn werk, lekker in het koele lab nog wat kolonietjes oppikken. Pffffffff.

1 comment:

Gertjan Laurenssen said...

Het was in nederland al niet veel beter. In mijn flat is het 2 weken niet onder de 30oC Geweest; dus ook 's-nachts.