Wednesday, August 13, 2008

Zus

Mijn zus Charlotte is met haar man en 2 kinderen over voor een maandje California! We haalden hen op van het vliegveld, waarbij opviel hoe fit de kinderen nog waren! Ondanks de lange vlucht hadden ze nog genoeg energie om heen en weer te rennen. Maar ze hadden zich goed aan de belofte gehouden: in het vliegtuig wordt er niet gezeurd! Nou ja, bijna dan. Elf uur op zo'n stoel is toch wel erg lang als je 3 jaar bent....

Mijn zwager had de Intermediair meegenomen in het vliegtuig, sloeg hem open, en kijk! daar stond een interview in met zijn schoonzus (met mij dus). Dat was een leuke verrassing, want ik had het kennelijk alleen tegen mijn ouders verteld.

Eenmaal bij ons thuis werden de cadeautjes uitgepakt: jaaaaa, een Linda!, gevulde koeken, DVDs met Nederlandse films, en uiteraard oude kaas. Mmm, we kunnen weer even vooruit.

We vierden de aankomst met lekkere pizza, aan onze nieuwe bamboo "picknicktafel".


Nichtjes Emma (van mijn zus, 3 jaar oud) en Karina (van mijn broer, 4 jaar oud) speelden al direct allebei met de Little Ponies, al moest er wel even geruzied worden wie er met de roze vork mocht eten, en al spreken ze elkaars taal niet. Neef Daan wilde al van alle woorden de Engelse vertaling weten. Thank you!

1 comment:

Unknown said...

hoi hoi,
ben weer op de hoogte van je heerlijke leven in sunnyvale. Je zus met 2 kleintjes, je zult je handen er vol aan hebben....en het brengt ook weer veel gezelligheid in huis . Wat heb je trouwens een mooie bamboe tafel, helemaal hip! geniet van elkaar en tot ziens,
Caroline