Tuesday, December 08, 2009

Rock Band
Sinds een paar weken ben ik helemaal verslaafd aan het spel Rock Band. Ik zag het spel voor het eerst toen we hier bij ons thuis een gezellig avondje met wat collega's hadden georganiseerd. Ik vond het zo leuk dat we het nu zelf ook hebben gekocht.Het spel bestaat uit een (plastic) drumstel, gitaar en microfoon. Je kunt in je eentje spelen of (nog leuker) met een paar mensen. Je kiest een liedje uit, je instrument en je niveau (easy - medium - hard - expert). Op het scherm zie je welke noten je moet spelen, en op welk moment. Als je het goed doet begint het publiek te juichen, maar als je teveel noten mist, hoor je boe-geroep en wordt zelfs de stekker eruit getrokken.Op deze YouTube link zie je hoe het eruit ziet. Links zie je de gitaar, in het midden de drums, rechts de bas (als je een tweede gitaar erbij koopt) en boven in de lyrics. Deze groep mensen speelt alles op expert niveau, en daar ben ik nog lang niet, maar het geeft een beetje een idee.

Erg leuk. Sorry, ik houd het kort vandaag - ik ga gauw weer achter mijn drumstel....!

No comments: