Wednesday, February 20, 2008

Bear Valley

Afgelopen weekend zijn we met een paar gezinnen naar Bear Valley gegaan, voornamelijk vrienden van mijn broer en schoonzus. Het was President's Day, dus we hadden een lang weekend, en traditiegetrouw gaan we dan naar de sneeuw. Dit keer was de groep best groot (11 volwassenen en 8 kinderen) dus mijn schoonzus had twee huizen gehuurd in Arnold, op ca. 3 uur rijden van ons, in de Sierra Nevada. De plaats is niet vernoemd naar onze Governator, maar naar Bob en Bernice Arnold, die daar in 1927 een Inn openden.

Het was een behoorlijk stukje rijden, maar omdat we al op vrijdag rond het middaguur vertrokken, hadden we nagenoeg geen file. Mijn broer en zijn vrouw en hun 4-jarig dochtertje Karina reden met ons mee. De Volvo was tsjokkievol gepropt met winterjassen, snowboots, skibroeken, en etenswaren.

Er lag flink wat sneeuw rondom onze vakantiehuizen, dus we konden ons lekker uitleven met sneeuwballen-gevechten ....
...of sleetje rijden .....

En als de kids dat zat waren, dan was er natuurlijk een good old potje Risk......... terwijl de volwassenen lekker konden hangen op de bank.
Op zondag togen we naar de slopes, wat nog een klein uurtje rijden was. Zelf gingen we niet skien (vanwege verzwikte enkel of onervarenheid) maar mijn nichtje Karina zou haar eerste skiles krijgen. Ze zag er schattig uit in haar roze skipakje!Terwijl papa onderaan de bunny slope stond, hield ik haar bovenaan de helling vast en gaf haar een klein zetje...In het begin ging Karina natuurlijk veel onderuit....... maar na een paar keer had ze de slag te pakken!
Het was een fun day at the slopes! Als mijn enkel beter is, ga ik zeker weer eens ski-les nemen.Die avond lagen we allemaal uitgeteld op de bank. Volgend jaar gaan we weer!No comments: