Friday, June 24, 2005

De Trage Verbinding
The last week (starting around June 15) we have some serious Internet connection problems. We have Comcast High Speed Internet. I am posting this in English so that other people (who might have similar problems) might read this.OK, nu weer in het Nederlands. Sinds een week of zo hebben we een vreselijk trage Internet verbinding. Verbindingen van 1 kb per seconde, of helemaal niet. Af en toe hebben we even 5 min een goede verbinding, maar halverwege valt het ineens weer terug naar 0. En dat terwijl we Comcast High Speed Internet hebben! Ik heb al gebeld maar het is niet duidelijk wat er aan de hand is. Het lijkt niet aan onze modem of computers te liggen, maar de Comcast meneer zag wel dat er iets niet goed was. Zondag komt er een monteur. Op zondag? Ja, kennelijk namen ze mijn klacht wel heel serieus.

Het uploaden van plaatjes voor mijn blog is een ramp. Ik ben al uren bezig om een nieuwe aflevering over onze tuinklusjes te maken, maar elke keer als ik een plaatje probeer op te laden, crasht alles. Vandaar maar even deze kale aflevering.

Ik ben er wel achter gekomen dat ik Internet-verslaafde ben. Het is helemaal niet leuk als je even iets wilt opzoeken, en het duurt 10 minuten voordat de pagina geladen is. En ik wil heeeel vaak iets opzoeken op een gemiddelde avond. Wat een frustraties voor deze Internet - junkie!

No comments: