Thursday, April 09, 2009

Half Moon Bay

Als je in California woont, dan ga je uiteraard met je ouders naar de kust toe. Dus hebben mijn ouders en ik een toertocht gemaakt met de auto. Ik achter het stuur, Pa voorin, en Ma achterin. Mijn vader heeft ons vroeger overal heen gereden, nu mag hij zich lekker laten rondrijden. We hebben een mooie autorit gemaakt naar Half Moon Bay, waar we heerlijk hebben geluncht met soep en brood.

Daarna reden we over Highway 1 richting het zuiden. De kust is hier prachtig, en het weer werkte ook mee.
Ergens tussen Half Moon Bay en Santa Cruz ligt de Pigeon Point vuurtoren, wat nu een soort jeugdherberg is. Het is altijd een mooie fotostop.

Uiteindelijk eindigden we onze toertocht langs de Stille Ocean bij Natural Bridges State Beach in Santa Cruz. Ik bracht mijn ouders weer veilig thuis via de bochtige Highway 17, een snelweg met een Wikipedia entry.


No comments: