Thursday, April 09, 2009

Optreden

Weer een tijdje niet geblogd, maar met een goed excuus: mijn ouders waren op bezoek!

We hebben ruim twee weken van hun bezoek genoten. De eerste week logeerden ze bij mijn broer Arjan in de East Bay. Daar hebben ze het een paar daagjes rustig aan gedaan om bij te komen van de lange reis. Hun koffers zaten vol met tijdschriften, boeken, en gevulde koeken uit Nederland. Voor hun kleindochter Karina was er zelfs een boek van Jip and Janneke, jawel, in de Engelse vertaling.

Het eerste weekend dat mijn ouders in town waren konden ze al gelijk genieten van een optreden van onze Musical Theater Class. Ik schreef de vorige blog al dat we hard aan het oefenen waren. Het optreden was in een zijzaaltje bij een pizzatent vlak naast de muziekstudio, waar precies al onze familieleden inpasten.

Na een openingsnummer van onze lerares was het de beurt aan haar leerlingen (Meike, Saskia, Kavitha, Rick, en Elies) met het lied: Hey Look Me Over, waar we een soort van dansje bij deden.


Daarna zongen we allemaal een solo. Dat was heel eng om te doen, maar we hadden goed geoefend, en het ging allemaal best goed! Ik zong drie liedjes:

Think of Me, uit Phantom of de Opera
Show Me, uit My Fair Lady
I Could Have Danced All Night, ook uit My Fair Lady
We zongen ook nog een paar liedjes met de hele groep. Meike had een erg grappig lied geschreven op de wijs van Jailhouse Rock: "Let's shop". En ja, er is een video. Gelukkig niet van onze solo's maar wel van onze groepsliedjes. Enjoy.


No comments: