Thursday, April 09, 2009

Met Pa en Ma naar San Francisco

In de eerste week van het bezoek van mijn ouders heb ik een dagje vrij genomen om met pap en mams naar San Francisco te gaan. Daar hebben we een toeristische boottocht onder de Golden Gate brug gemaakt.De Golden Gate brug is altijd mooi. Hij stamt uit hetzelfde bouwjaar als mijn vader! Het is erg leuk om hem eens van onderaf te bekijken. De brug, niet mijn vader.Na de boottocht maken we een ritje met de Historic F line, een oud trammetje, naar de Castro, het hart van de homo-gemeenschap in San Francisco. Gerard en ik hadden een paar weken geleden de film Milk gezien, een echte aanrader. De film gaat over het leven van Harvey Milk, een van de eerste homo's die voor zijn geaardheid uitkwam, en verkozen werd in de gemeenteraad van San Francisco. De film is voor een groot deel in de Castro opgenomen.

We besluiten de dag met een bezoek aan de Cheesecake Factory, bovenop de Macy's aan Union Square. Mmm. Cheesecake.


No comments: